top of page

When art meets pastry...


lente trouw of communietaart

Designtaart...in Amerika een grote hype, hier geapprecieerd om zijn mooie "omhulsel", maar jammer genoeg door toedoen van enkele collega's veel van zijn reputatie verloren....

De vulling is vaak helemaal niet smakelijk, een spongecake met wat alcohol besprenkeld en omhuld in een dikke laag rolfondant...waarvan je echt niet kan zeggen dat die lekker is, het heeft een mierzoete, chemische smaak.

Ik heb het op een andere boeg gesmeten, ben me gaan specialiseren in patisserie en chocolade, en maak de vulling van mijn taarten als een volwaardige taart in laagjes en "omhul" ze met getempereerde chocolade - een grote praline zeg maar - waarna ik met een heel fijn laagje fondant de afwerking doe.

De smaken kunnen dan ook gekozen worden door de klant, chocolademousses, gezouten of ongezouten caramel, vanillecrèmes, vanille of chocoladebiscuit, huisgemaakte fruitcoulis, enz....

Dus droom je van een gepersonaliseerde taart om een speciale gelegenheid nog unieker te maken en wil je toch een heerlijke taart?

Een baby shower, een geboorte, een doop, een verjaardag, een verloving of een bruiloft? ... Of gewoon een taart om Kerst of een andere gelegenheid om te vieren?

Dan ben je hier aan het goede adres ...

We werken individueel met U om een gepersonaliseerde taart te creëren die uw eigen persoonlijke smaak en stijl weerspiegelt. Laat u verrassen door creativiteit en de eindeloze mogelijkheden.

Ideetjes kan je alvast opdoen in onze fotogallerijen...

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page